Pogoji poslovanja

POGOJI POSLOVANJA

Pogoji poslovanja spletne strani tanjamurgic.si, ki jo upravlja podjetje Fokus TM, Tanja Murgič s.p. so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), splošnih zakonitosti elektronskega poslovanja in Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1).

Informacije o upravljalcu spletne strani tanjamurgic.si

FOKUS TM – dejavnost klicnih centrov Tanja Murgič s.p., Bolniška ulica 16, 6330 Piran – Pirano
Matična številka: 8026050000
Davčna številka: 84335459
TRR: DE65 1001 1001 2625 466 701 (banka N26)
Zavezanec za DDV: NE
e-pošta: halo@tanjamurgic.si

Splošni pogoji poslovanja določajo razmerje med kupcem in prodajalcem in veljajo za vse nakupe opravljene preko spletne strani ali elektronske pošte. Vse določbe so zavezujoče in veljajo do preklica ali spremembe.

Z oddajo naročila potrjujete, da ste seznanjeni s celotnim besedilom splošnih pogojev, ki so tu navedeni, ter da se z njimi v celoti strinjate.

POGOJI UPORABE SPLETNE STRANI

Vsebina, objavljena na spletnih straneh tanjamurgic.si, se lahko uporablja in reproducira le v nekomercialne namene, kjer pa mora ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne sme prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati.

Na spletni strani tanjamurgic.si se trudim zagotoviti najbolj točno in ažurno vsebino, vendar ne prevzemam nobenih garancij o njeni točnosti in/ali ažurnosti.  Vsebine lahko spreminjam kadarkoli, brez obveznosti o obveščanju uporabnikov in ne odgovarjam za posledice tako povzročenih sprememb.

Vsi uporabniki vso objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost in rezultatov ne garantiramo.

Niti podjetje Fokus TM Tanja Murgič, s.p. niti katerakoli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi spletne strani www.tanjamurgic.si, ne odgovarja za škodo, ki bi izhajala iz dostopa do, uporabe ali nemožnosti uporabe informacij na spletnih straneh tanjamurgic.si, ali za kakršnekoli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.

V primeru, da Fokus TM, Tanja Murgič s.p. ugotovi, da je kupec brez njenega pisnega dovoljenja razmnoževal ali prodajal posamezne izdelke, ima prodajalec pravico, da kupca kazensko ovadi in za povzročeno poslovno škodo zahteva denarno kazen.

PONUDBA, CENE IN AŽURNOST PODATKOV

Spletna stran tanjamurgic.si ponuja in prodaja spletna izobraževanja, delavnice in vsebine na temo telemarketinga. Ponudba in cene produktov na spletni strani tanjamurgic.si se lahko prilagajajo in spreminjajo pogosto, predvsem zaradi narave spletne prodaje. Ponudnik si prizadeva k točnosti in ažurnosti podatkov, vendar niso izključene napake v opisu ali ceni. Ponudnik je dolžan kupcu zagotoviti nakup po ponujenih pogojih, v primeru, da pride do sprememb pri sami obdelavi naročila, pa si ponudnik prizadeva najti najboljšo rešitev za kupca.
Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo vnaprej določene veljavnosti. Omejeno veljavnost imajo le akcijske ponudbe produktov. Te cene veljajo samo do izteka akcije ozrioma do navedenega datuma. Vse cene so v EUR in ne vključujejo DDV-ja, saj podjetje ni zavezanec za DDV. 

POSTOPEK NAKUPA

Nakupovanje na spletni strani tanjamurgic.si poteka vse dni v letu, 24 ur na dan.

Nakup spletnih produktov je omogočen obiskovalcem/uporabnikom, ki lahko preko naročniškega obrazca opravijo nakup izbranega produkta. Na strani nakupa so navedeni vsi izbrani produkti, količine, cene, morebitni popusti in končna skupna vrednost nakupa.

Nakup zaključite s klikom na gumb “KUPITE ZDAJ”. Pred zaključkom nakupa vnesete še svoje osebne podatke za izdajo računa (ime, priimek, email, naslov) oziroma podatke podjetja, če želite račun na podjetje. Izberete način plačila – bančno nakazilo ali s PayPalom. V tem koraku tudi preverite točnost podatkov prejemnika računa.

Po uspešno opravljenem nakupu boste na elektronski naslov prejeli sporočilo o uspešnem naročilu in povzetek o naročenih produktih in podatkih kupca.

NAČINI PLAČILA IN IZDAJA RAČUNOV ZA NAKUP STORITEV IN PRODUKTOV

Izdajatelj računov, ki se navezujejo na nakup produktov in storitev preko spletne strani www.tanjamurgic.si, je podjetje Fokus TM, Tanja Murgič s.p., Bolniška ulica 16, 6330 Piran; Davčna št.: 84335459.

Vse spletne produkte, prijave na delavnice in predavanja lahko poravnate na več načinov. Nudim vam plačilo s Paypalom, plačilo s kreditnimi karticami (preko PayPal-a) in pa plačilo na transakcijski račun.

Po oddaji naročila z izbiro plačila ‘bančno nakazilo’ boste na email prejeli vse kompletne informacije, ki jih potrebujete za nakazilo.

Vsa nakazila morajo biti sprovedena na račun podjetja Fokus TM, Tanja Murgič s.p.., in sicer na TRR, odprt pri banki N26, s številko: DE65 1001 1001 2625 466 701.

Račun za sprovedeno plačilo boste prejeli najkasneje v 8 dneh po prejetem plačilu na naveden elektronski naslov.

Računov ne pošiljamo po pošti, razen če to izrecno želite in zahtevate (v tem primeru to sporočite na email naslov halo@tanjamurgic.si). Vsi dostopi do uporabe elektronskih vsebin vam bodo omogočeni najkasneje v 24 urah od prejema plačila.

Podjetja Fokus TM, Tanja Murgič s.p. ni zavezanec za DDV, zato davek na produkte in storitve ni zaračunan.

REALIZACIJA NAROČILA

Sprejem naročila: Po oddaji naročila kupec prejme obvestilo po elektronski pošti, da je naročilo sprejeto. Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko ponudnik potrdi naročilo in pošlje kupcu elektronsko sporočilo s potrditvijo naročila. Od tega trenutka postanejo vsi pogoji nakupa zavezujoči do ponudnika in kupca.
Potrditev naročila: Če kupec naročila ne prekliče, gre naročilo v nadaljnjo obdelavo. Ponudnik naročilo pregleda, preveri, če je plačano in izstavi račun. Ponudnik lahko za preverjanje podatkov ali zagotavljanja točnosti informacij pokliče kupca na njegovo kontaktno telefonsko številko ali ga kontaktira preko email naslova. Ponudnik ne prevzema nobene odgovornosti za škodo, ki bi nastala zaradi neuspešno izvedenega plačila stranke ali neplačanega predračuna, ki je predpogoj za dostop do spletnih vsebin.
Dostop do izbranih spletnih produktov: Ponudnik v dogovorjenem roku in po prejemu plačila kupcu omogoči dostop do kupljenih spletnih vsebin in o tem po elektronski pošti obvesti kupca. Naročilo je osnova za izdajo računa, ki je hkrati pogodba med kupcem in ponudnikom. Vse pogodbe so shranjene na sedežu podjetja ter na voljo kupcu na vpogled.

REKLAMACIJE

Reklamacije so rešene najkasneje v roku 72 ur (delovnega časa).

VAROVANJE PODATKOV

Osebne podatke kupcev spletnih produktov, kupljenih na strani tanjamurgic.si hranimo in z njimi ravnamo skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.
Vse osebne podatke hranimo v tajnosti in jih ne posredujemo tretjim osebam brez vašega predhodnega pisnega privoljenja. S sklenitvijo pogodbe o nakupu soglašate, da vaše podatke hranimo in uporabljamo za namene arhiva, statistike ter neposrednega trženja. Kadarkoli lahko pisno zahtevate, da začasno ali trajno prenehamo uporabljati vaše podatke za pošiljanje novic o ponudbi in drugih oglasnih sporočil.

Na tej spletni strani so tudi povezave na druge spletne strani pravnih in fizičnih oseb, za katere ne sprejemamo nikakršne odgovornosti za vsebino, obliko in ažuriranje teh strani kot tudi ne za njihovo morebitno politiko do obiskovalcev spletnih strani.